GDPR-Samtykkeerklæring for Registrering til Kliniske Forsøg hos Relinkee

Formål med indsamling af personoplysninger

Når du skriver et klinisk forsøg op på vores platform, giver du os tilladelse til at behandle visse personoplysninger. Disse oplysninger omfatter:

- Forsøgets titel
- Kontakt e-mail
- Link til forsøget

Disse oplysninger vil blive brugt udelukkende til at facilitere kommunikationen omkring det specifikke kliniske forsøg, du har registreret, og for at give andre brugere relevant information om dette forsøg.

Samtykke

Jeg giver hermed mit udtrykkelige samtykke til, at Relinkee må indsamle og behandle mine personoplysninger som angivet ovenfor. Jeg forstår, at mine data vil blive behandlet i overensstemmelse med GDPR og kun til de formål, der er beskrevet her. Jeg er blevet informeret om, at jeg til enhver tid kan trække mit samtykke tilbage, og at jeg har ret til at anmode om indsigt i, rettelse eller sletning af mine personoplysninger. Jeg har også ret til at klage til en tilsynsmyndighed, hvis jeg mener, at mine data bliver behandlet uretmæssigt.

Varighed af opbevaring

Mine personoplysninger vil blive opbevaret i 2 år efter den sidste interaktion med det kliniske forsøg, jeg har registreret, eller indtil jeg anmoder om, at de slettes, afhængigt af hvad der kommer først.

Yderligere information

For yderligere information om, hvordan mine personoplysninger vil blive brugt, og mine rettigheder i henhold til GDPR, kan jeg kontakte kontakt@relinkee.dk eller besøge vores privatlivspolitik på https://relinkee.dk/privatlivspolitik/

SCROLL UP