GDPR-Samtykkeerklæring for Registrering som Forsøgsperson

Formål med indsamling af personoplysninger

Ved at registrere dig på vores platform giver du os tilladelse til at behandle dine personoplysninger, herunder dit fornavn, efternavn, e-mailadresse, og dine svar på følgende spørgsmål:

- I hvilken by eller region er du interesseret i at deltage i et klinisk forsøg?
- Hvorfor ønsker du at blive registreret som forsøgsdeltager?

Disse oplysninger vil blive brugt til at informere dig om tilgængeligheden af vores forsøgsperson-app og for at give dig relevant information om kommende kliniske forsøg, der matcher dine præferencer.

Samtykke

GDPR er en omfattende databeskyttelseslov, der giver EU-borgere større kontrol over deres personlige data. Vi anerkender dens betydning og er forpligtet til at opbygge vores tjenester med GDPR i tankerne.

Hvordan vi planlægger at overholde GDPR

Jeg giver hermed mit udtrykkelige samtykke til, at Relinkee må indsamle og behandle mine personoplysninger som angivet ovenfor. Jeg forstår, at mine data vil blive behandlet i overensstemmelse med GDPR og kun til de formål, der er beskrevet her.

Jeg er blevet informeret om, at jeg til enhver tid kan trække mit samtykke tilbage, og at jeg har ret til at anmode om indsigt i, rettelse eller sletning af mine personoplysninger. Jeg har også ret til at klage til en tilsynsmyndighed, hvis jeg mener, at mine data bliver behandlet uretmæssigt.

Varighed af opbevaring

Mine personoplysninger vil blive opbevaret i 2 år efter den sidste interaktion, eller indtil jeg anmoder om, at de slettes, afhængigt af hvad der kommer først.

Yderligere information

For yderligere information om, hvordan mine personoplysninger vil blive brugt, og mine rettigheder i henhold til GDPR, kan jeg kontakte kontakt@relinkee.dk eller besøge vores privatlivspolitik på https://relinkee.dk/privatlivspolitik/

SCROLL UP